Donzen dekbedden

Vol met donsveren

Dekbedden van dons kun je kopen bij slaapspecialist [bedrijfsnaam]]

Een dekbed met dons is licht en soepel. Om te bepalen welk dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Donzen dekbed

Een vederlicht dekbed met dons

Een donzen dekbed bevat in ieder geval 60 procent dons, de kleine zachte pluisjes van gans of eend. De term vederlicht is ook wel van toepassing op zo’n dekbed. Het valt licht en soepel over je heen. Tussen de donsveertjes blijft veel lucht, dat een isolerende en ademende werking heeft.

Gebruikers ervaren een donzen dekbed als een luxe dekbed. Het dons van ganzen is voller en daardoor meer isolerend en lichter dan eendendons.

Wil je de zekerheid van een dekbed dat bij jou past? Slaapkenner weet van slapen. Wij zijn de slaapspecialisten. Kom gerust eens in een van onze winkels langs om een donzen dekbed te ervaren.

Wij delen kennis over dekbedden

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor dekbedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.