Auping

Auping: kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau

Ik wil advies over Auping

Auping bedden kopen bij Slaapkenner

De vakmensen van Koninklijke Auping in Deventer leveren al meer dan 128 jaar, met passie en aandacht, vakmanschap. Zij weten dat een goede nachtrust essentieel is voor een energieke dag!

Kussens van Auping bij Slaapkenner

Niet alleen de bedbodem en matras zijn belangrijk om lekker te slapen. Ook een passend hoofdkussen is belangrijk voor een goede lighouding en een uitgeslapen gevoel. Een Auping hoofdkussen draagt bij aan de ontspanning van de nek en schouders. Zo word je uitgerust wakker en begin je energiek aan een nieuwe dag!

Auping bedtextiel bij Slaapkenner

Fijn bedtextiel draagt bij aan een prettige nachtrust. Daarnaast is een dekbedovertrek ook sfeerbepalend in de slaapkamer. De Auping collectie bestaat uit verschillende stoffen, dessinsen kleuren waaronder katoen en satijn. Kom naar de winkel en ervaar de vele opties!

slaapadvies

Slaapkenner, jouw Auping specialist.

Slaapkenner is dé Auping specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Auping bedden, bedbodems, matrassen, dekbedden en meer! Neem een kijkje bij één van onze Slaapkenner dealers en bekijk de mogelijkheden bij jou thuis.

'We gunnen je de beste nachtrust met hulp van de beste technieken'

100% vakmanschap

Met persoonlijke aandacht gaan we voor kwaliteit en maatwerk voor je slaapkamer. We geven je graag advies en we gebruiken onze kennis en technieken om jouw nachtrust zo goed mogelijk te maken. En dat in een eigentijds jasje.