NOX

Ontdek wat het maatwerk van NOX voor jouw nachtrust kan betekenen

Ontdek de collectie

Nox boxsprings kun je kopen bij Slaapkenner

NOX bied je het beste op het gebied van slaapsystemen. Onze collectie bestaat o.a. uit maatwerk boxsprings, lattenbodems en matrassen. Met behulp van ons E-NOX meetsysteem maken we een profielschets en komen we samen tot de voor jou perfecte slaapoplossing. Kom bij ons langs om de producten te testen.

NOX bij Slaapkenner - maatwerk in slapen 

Kies je voor een NOX Custom Made matras, dan kies je voor puur maatwerk. Ieder mens is uniek en dat weten we bij NOX als geen ander. Bij NOX kies je geen hard, zacht of medium matras. Bij NOX kies je je eigen Custom Made matras. Hiermee ben je verzekerd van het juiste ligcomfort!

Uniek zijn onze Custom made boxsprings, die speciaal worden afgestemd op het mannen-en vrouwen lichaam.

Wij helpen je graag bij het kiezen van het bed dat het beste bij je past. Kom langs bij één van onze Slaapkenner dealers!

Een NOX bed kopen van Slaapkenner

Met NOX kiest je je eigen stijl!

De modulaire hoofdborden uit de NOX collectie worden naar keuze afgewerkt met een rand, bies en/of knopen. Aan de afwerkingsdetails wordt de grootste zorg besteed. Je hebt een ruime keuze in hoogwaardige meubelstoffen en elke NOX boxspring wordt met de grootste zorg gestoffeerd.

Nieuwe technieken, gecombineerd met pure ambacht, maken van ieder NOX bed een waar kunstwerk! Kom het bewonderen en ervaren bij de Slaapkenners.

Boxsprings en matrassen op maat

Geen mens is hetzelfde. Dat is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze Custom Made slaapsystemen.

Met NOX kies je voor puur maatwerk, zowel voor de bedbodem als de matras. Onze boxsprings, matrassen en lattenbodems zijn ontwikkeld volgens de nieuwste ergonomische inzichten en zowel de matras als de bedbodem worden bij NOX op maat gemaakt.

Op je lijf geschreven dus!

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend slaapadvies op maat!

NOX speciaal voor jou bij Slaapkenner

Met behulp van een profielschets kunnen wij een persoonlijk slaapadvies geven. In drie stappen zorgt NOX voor de goede morgen:

  1. We stellen na een kennismaking eerst een aantal eenvoudige vragen, omdat ieder persoon nou eenmaal anders is.
  2. Met hulp van de Nox Customizer, komen we tot een profielschets.
  3. Aan de hand van de antwoorden op de vragen en de analyse van NOX Customizer komen we tot een slaapoplossing die speciaal voor jou gemaakt is.

Dankzij de gevonden oplossing en de prijs-kwaliteitsverhouding, wil je daarna niet meer anders dan NOX.

slaapadvies

Slaapkenner, jouw NOX specialist.

Slaapkenner is dé NOX specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment NOX boxsprings, matrassen, bedden en meer! Neem een kijkje bij één van onze Slaapkenner dealers en bekijk de mogelijkheden bij jou thuis.

'We gunnen je de beste nachtrust met hulp van de beste technieken'

100% vakmanschap

Met persoonlijke aandacht gaan we voor kwaliteit en maatwerk voor je slaapkamer. We geven je graag advies en we gebruiken onze kennis en technieken om jouw nachtrust zo goed mogelijk te maken. En dat in een eigentijds jasje.

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.