Slaapwijzer

Slaapwijzer

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over slapen. We geven je graag advies en tips.

De meest gelezen vragen
5 jan. 2021 15:58

Hoe kies ik het juiste hoofdkussen?

De keuze voor het juiste kussen hangt af van verschillende factoren zoals slaaphouding, matras en allergieën. Slaapkenner is slaapspecialist en legt je graag uit hoe dit in elkaar steekt.

5 jan. 2021 15:58

Is mijn matras nog wel goed?

Een te hard, zacht of versleten matras heeft veel invloed op je nachtrust. De goede matras kiezen kan nog best een zoektocht zijn. Slaapkenner is slaapspecialist en staat graag voor je klaar.

5 jan. 2021 15:58

Waarom is slapen zo belangrijk?

Afweerstoffen, verwerking, lichamelijk herstel, onderschat het belang van een goede nachtrust niet. We vertellen je er hier graag meer over. Slaapkenner is de slaapspecialist.

5 jan. 2021 15:58

Waar moet ik op letten als ik een matras koop?

Je hebt een nieuw matras nodig en je wilt uiteraard de beste kiezen. Hoe pak je dat aan? Slaapkenner is slaapspecialist en helpt je graag op weg.

5 jan. 2021 15:58

Welke soorten hoofdkussens zijn er?

Net zoals er verschillende soorten slapers zijn, zijn er diverse soorten en kwaliteiten kussens. Welke bij jou past hangt van meerdere factoren af. Slaapkenner, slaapspecialist vertelt er graag meer over.

5 jan. 2021 15:58

Welke bedbodems bestaan?

Er zijn verschillende typen bedbodems verkrijgbaar. Slaapkenner, slaapspecialist legt je hier graag uit welke varianten er zijn. Tevens kunnen we je adviseren welke bodem het beste bij jou past.

5 jan. 2021 15:58

Welke slaapfases kent jouw slaap?

Er zijn vier fases die tezamen een slaapcyclus vormen. Tijdens je slaap passeren er meerder slaapcycli. Slaapkenner is slaapspecialist en kan je helpen in de zoektocht naar de beste nachtrust.

5 jan. 2021 15:58

Welke soort matrassen zijn er?

Zonder een goed matras, geen goede nachtrust. De keuze voor het beste matras wordt niet bepaald door een jury, maar alleen door jou. Slaapkenner is slaapspecialist en willen je graag helpen bij je keuze.