De merken van Slaapkenner

Onze Slaapkenner dealers hebben voor jou de mooiste merken geselecteerd. Ontdek wat de merken voor jouw slaapkamer kunnen betekenen! De merken zijn zo geselecteerd dat er voor iedere slaapwens iets passends te vinden is. Laat je online inspireren of kom naar de winkel en ervaar het zelf.

a-sleep-logo.jpg
Wanneer je op zoek bent naar matrassen en boxsprings van mooie en betrouwbare kwaliteit, slaag je met de producten van A-Sleep. A-Sleep staat voor betaalbaar comfort en gemak.
logo_OptiSleep.png
OptiSleep wil met boxsprings, (topdek)matrassen, hoofdkussens en dekbedden bijdragen aan een goede nachtrust. Het merk produceert goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten zijn allemaal resultaat van Nederlands vakmanschap, of je nu kiest voor een duurzame boxspring, een pocketvering matras met thermisch geharde veren, een kussen met neksteun of een dekbed met kameelhaar.
Logo-Nox-RGB.png
NOX
NOX is met zijn kwalitatief goede matrassen en gedetailleerde boxspings architect van een goede morgen. De matrassen en boxsprings van NOX zijn niet per definitie zacht, hard of medium, maar custom made, zodat je matras bij jou past. De boxsprings hebben mooie, onderscheidende details, voor diegenen die net even wat anders willen.
Website_Logo_Modular.png
Wil je meer weten over Modulår? Slaapkenner is specialist op het gebied van slaap en heeft dit veelzijdige merk in de collectie. Kom gerust eens langs om Modulår uit te proberen in onze winkels.
Auping-logo.png
Met Auping kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Al ruim 130 jaar werken zij aan de beste manieren om uit te rusten.
vandyck_logo.png
Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het meer dan 90-jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxsprings.
NM10260_CONCEPT_ME_Logo.jpg
Maatwerk bij jou in de slaapkamer. Creëer zelf de perfecte meubels met Concept me. Combineer je wensen en je smaak en kies voor de bedden, kasten en commodes van Concept Me. De kasten van concept me richt je helemaal naar eigen wens in. Verschillende maten, met draai- of zweefdeuren en softclose laden. De elementen zijn met heel veel accessoires in te richten. Denk aan dress boys, spiegels, allerlei soorten inbouw en opbouw verlichting, stropdas- en ceintuurhouders, schoenen roosters en opbergmanden
Nolte-logo.png
Nolte Möbel combineert design en comfort bij bedden en slaapkamerkasten. Ook voor een opgeruimde slaapkamer heeft Nolte Möbel heeft de oplossing. Dankzij de vele handigheidjes wordt jouw kledingkast een heel persoonlijke kast waar ook schoenen, riemen en andere accessoires handig in passen. De bedden, slaapkamers, kasten en accessoires van Nolte Möbel worden milieuvriendelijk vervaardigd. Al het hout heeft FSC-keurmerk.