Bedden bij Slaapkenner

Tijd voor een nieuw bed? Slaapkenner weet waar jij goed op slaapt

✔ Ruim assortiment bedden  ✔ Topmerken  ✔ Persoonlijk advies

Bedden zijn er in alle soorten en maten. Onze slaapspecialisten adviseren je graag.

​​​​​​​

Bedden bij Slaapkenner

Is je bed toe aan vervanging? Of snak je gewoon naar een goede nachtrust?

Slaapkenner is jouw beddenspeciaalzaak in de regio . Al sinds 1935 levert ons familiebedrijf bedden van hoge kwaliteit.

Wil je deskundig advies voor jouw aankoop, dan ben je van harte welkom in onze winkel. Wij vertellen je waar je op moet letten en welk bed uiteindelijk het beste bij jou past.

Welk ledikant wordt het?

Of je nu overdag slaapt omdat je nachtdiensten draait of ‘s nachts van je rust geniet, je brengt flink wat uurtjes door in bed. Om uitgerust aan je dag te beginnen, is een goed bed dan ook geen overbodige luxe. En dat bed moet natuurlijk helemaal passen in jouw slaapsituatie. Ga je bijvoorbeeld voor een 1-persoonsbed, 2-persoonsbed of een twijfelaar? Voor een compleet ledikant of alleen een bedframe? Wij helpen je in ieder geval bij je keuze.

Meer dan een bed alleen

We hebben een uitgebreide collectie bedden. Wat jouw wensen op slaapgebied ook zijn, de kans is groot dat jij bij Slaapkenner het bed voor jouw slaapkamer vindt. Maar goed slapen is meer dan alleen een bed. Zodra je weet welk bed jouw voorkeur heeft, maak je je slaapsysteem compleet met een bedbodem en matras. Onze specialisten adviseren je over alle slaapproducten die jij nodig hebt.

Eigen stijl

Jouw ledikant is niet zomaar een bedomranding met daarin een bedbodem en een matras. De basis moet staan, jouw nieuwe bed moet positief bijdragen aan je nachtrust. Dat regelen we dus eerst. Maar we zorgen er samen met jou ook voor dat jouw bed in je interieur past. Je kiest je eigen stijl. Zo kies je behalve het materiaal en de kleur onder meer ook de vorm van het hoofdbord en de achterpoten. Verder maak je je slaapkamer helemaal af met bijpassende kledingkasten van Slaapkenner.

Wij delen kennis over slapen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.