OptiSleep Topdekmatras

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, geniet van het beste comfort van onze Optisleep topdekmatrassen. Onze toppers zijn voorzien van de beste materialen zodat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt.
Vanaf € 395,00

Wil je naast je matras nog meer ligcomfort of wil je af van de naad tussen 2 matrassen? Kies dan voor een topdekmatras. Bovendien verleng je met een topdekmatras de levensduur van je matras

Onze toppers zijn voorzien van een hoogwaardige stretch tijk. Deze tijk is uit één materiaal gemaakt, maar heeft, door hoe die gebreid is, toch veel stretch. In de schouderzone zit meer stretch, wat zich beter vormt naar de contouren van je lichaam.

De stretch tijk is aan 4-zijden voorzien van een rits, de tijk is chemisch te reinigen.

De topper is omkeerbaar en heeft aan vier zijden hetzelfde slaapcomfort. Draai je de topper regelmatig, dan gaat het matras extra lang mee.

Belangrijk is dat allergenen zoals huisstofmijt geen kans krijgen zich in je matras te nestelen, daarom zit in de damast tijk Sensity® verwerkt. Sensity® is een actieve probiotica die ervoor zorgt dat het matras schoon en fris blijft. Zo kan je heerlijk slapen, wetende dat het matras altijd hygiënisch is!

Onze topdekmatrassen zijn leverbaar in 3 kwaliteiten:

OptiFoam: Met een kern van HR40 schuim ventileert dit topdekmatras goed en geeft het matras een compacte en stevige ondersteuning.

Natuurlatex:  Natuurlatex is erg veerkrachtig en heeft een vochtregulerende werking. Dit topdekmatras heeft een mooie hoogwaardige stretchtijk met extra comfort in de schouderzone

Micropocket in combinatie met natuurlatex: Een pocketvering matras verdeelt de druk van het lichaam en de natuurlatex afdeklaag zorgt voor een luxe zachte slaapervaring.  

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken
Lengte 200 cm
Breedte 70 cm 
Hoogte

HR OptiFoam- en nauurlatexmatras: 8 cm
Pocketveringmatras: 12 cm

Kenmerken

Kern: HR OptiFoam HR 40 / Natuurlatex (60/40) Natuurlatex met pocketvering (60/40)                                                         Mini pocketveren kern: thermisch geharde pocketveer afgedekt met 2.8 cm natuurlatex aan weerzijden. Voorzien van  comfortzones

Tijk: 100% polyester stretch tijk. Blind genopt door breiwijze stretch zonder elastaan. Extra stretch in schouderzone door opener breiwijze. Ontworpen om stof te kunnen recyclen. 4 zijden voorzien van een polyester rits.

Damast tijk (pocket topper):  90% polyester/10% viscose tijk. Blind genopt. De damast tijk heeft een Sensity finish. Dit is een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frise slaapomgeving. Optisleep geborduurd op bovenblad.  4 zijden voorzien van een polyester rits.

Onderhoud: Regelmatig keren, draaien, luchten en desgewenst borstelen. Het is mogelijk de tijk chemisch te laten reinigen. In de volgende maten beschikbaar:
-lengte: 200, 210, 220 cm
-breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Collectie Slaapkenner
Merk OptiSleep

Nog geen resultaten