OptiSleep Boxspring OS9500

Geniet van een heerlijke nachtrust met deze comfortabele OptiSleep boxspring OS 9500. Het hoofdbord is rijk gevuld en heeft een bijzonder stiksel wat deze boxspring een trendy look geeft. Om je boxspring helemaal compleet te maken kan je een hocker kiezen die in dezelfde stof als je boxspring gestoffeerd kan worden. Hockers zijn verkrijgbaar in diverse vormen. 
Vanaf € 3.695,00

Deze moderne boxspring combinatie heeft een hoofdbord van 15 cm dik  en heeft iets uitlopende hoeken, Het hoofdbord heeft meer vulling en is voorzien van een bijzonder stiksel. Verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.

Het frame van een vlakke boxspring heeft een met de handgemaakt vurenhouten frame. Dit frame is stabiel en duurzaam en gaat jarenlang mee.

Lees je graag nog een boek voor het slapen of kijk je liever televisie in je slaapkamer, dan biedt een boxspring met elektrisch verstelbare bedbodem je alle gemak. De elektrische box heeft een zwart stalen frame wat zorgt voor een stabiel fundament.

De boxspring is van rand tot rand voorzien van pocketvering waardoor de boxspring op elke plek dezelfde ondersteuning geeft.

De matrassen op deze boxspring zijn pocketvering matrassen met interactieve hoog laag pocketveer. Deze vering beweegt zo mee dat ieder lichaam op de juiste plekken ondersteuning krijgt. Zo ligt je voortreffelijk. Daarnaast zorgt de open structuur van het pocketvering matras voor een extreem goede ventilatie en levert de aan weerszijden aangebrachte afdeklaag het comfort wat jij zoekt. 

Voor jouw persoonlijke touch kan je kiezen uit een uitgebreide collectie luxe en trendy stoffen. Naast dit trendy hoofdbord is er keuze uit verschillende hoofdborden en maak je bed helemaal af met een poot uit de uitgebreide poten collectie.
Wil je je boxspring helemaal compleet maken met een bijpassende hocker? Onze hockers zijn leverbaar in diverse vormen en worden kunnen worden gestoffeerd in dezelfde stof als je boxspring. 

Ga je voor het comfort van deze traditionele boxspring in combinatie met een wit matras? Of toch liever een Scandinavische boxspring met een gestoffeerd matras en daarbovenop een los topdekmatras, ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Vijf redenen om voor OptiSleep te kiezen:

  • OptiCare, slaapzekerheid met onze 60 dagen omruilservice op de matraskern.
  • OptiGrip, voorkomt schuiven van het matras.
  • OptiZone, extra elastische zone voor optimaal comfort. 
  • OptiMix, je stelt zelf je eigen Optisleep boxspring samen. 
  • Opticolour,  luxe en trendy stoffen
Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken
Lengte 200 cm
Breedte 70 cm 
Hoogte

117 cm (staand)

Kenmerken

Hoofdbord: Staand en recht hoofdbord dat bijzonder is gestikt met meer vulling. 15 cm dik. 14 cm breder aan beide zijden. draaibaar beslag, niet deelbaar. 

Boxspring vlak: 12 cm massief vuren houten frame, met 9 cm hoog 5 zone zij op zij pocketvering interieur. 1 mm non woven en 1,5 cm PU afdeklaag. De vlakke box heeft een optische stiknaad op 8 cm hoogte, dubbelnaads stikwerk. Antislip in spiegel, alu OptiSleep logo op linkerzijde van de boxspring.

Boxspring elektrisch:  Zwart stalen frame, 3 mm MDF met 9 cm hoog 5 zone zij tot zij pocketvering interieur met daarboven op 3,5 cm PU afdeklaag. De elektrische box heeft een 8 cm plint. Dubbelnaads stikwerk. Antislip in spiegel extra bij voeteneind, draadloze RF bediening en handbedieningslus, OptiSleep logo op linkerzijde van de boxspring.

Matrassen stretch tijk 24 cm hoog: OS 350 Optifoam: HR40, OS 450 Latex: (20/80),  OS 550 Climate foam: (Graph'n foam) verkrijgbaar in soepel en stevig. Bestaat uit een 15 cm interactieve hoog laag pocketvering en 2,8 cm afdeklaag aan weerszijden. Standaard doorstikking wol/zijde/katoen ook mogelijk met anti allergische doorstikking van comfortfill. 
Tegen meerprijs kunnen de matrassen ook met damast tijk worden besteld. 

Poten: De set prijs is inclusief een set poten kunsstof zwart 15 cm of 18 cm hoog. 4 stuks per boxspring  


In de volgende maten beschikbaar:

-lengte: 200, 210, 220 cm
-breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Collectie Slaapkenner
Merk OptiSleep

Nog geen resultaten