My Nox Synchro 2

Welke matras je ook kiest, bij de My Nox Synchro 2 lig je altijd comfortabel. Je verstelt deze box namelijk in een handomdraai in de gewenste houding. De lineaire motoren doen het werk, jij hoeft alleen maar te bepalen hoe je wilt liggen. Of zitten.

Vanaf € 3.610,00

Ervaar het comfort van een elektrisch verstelbare boxspring! De My Nox Synchro 2 is daar een goede keuze voor. Doordat deze ook nog eens beschikbaar is in 3 comforttypes, wordt de basis makkelijk gelegd.

Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. Deze uitvoering heeft daarnaast een ingebouwde stroomonderbreker en worden geleverd met een RF bediening met opberghoesje dus geen gedoe met draden! Door het solide, metalen onderstel is dit niet alleen een stevig onderstel: het ziet er ook strak uit. Je kan ervoor kiezen om dit af te maken met een gestoffeerde rand.

Benieuwd of dit de beste keuze voor jou is? En wat voor een matras komt er dan nu op te liggen? Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX
Uitvoering Verstelbaar

Nog geen resultaten