ConceptMe 700 nachtkastjes 40x60 cm

Op zoek naar een nachtkastje die goed past bij het bed? De Concept Me 700 in formaat 40x60 cm kan daar een geschikte keuze voor zijn. Met meer dan 20 verschillende kleuren en 4 greep opties, is er voor elke wens een mooi nachtkastje te maken.
€ 333,00
Het Concept Me 700 nachtkastje 40x60 cm is een goede aanvulling voor de slaapkamer. Maak een keuze uit twee lagere of hogere lades en grijp niet mis! Naast nachtkastjes en commodes heeft Concept Me ook een commode, ledikanten en kastenprogramma. Deze programma’s hebben naast een aan te passen look voor jouw wensen ook nog andere fijne opties. Denk aan verlichting, verschillende grepen en de kasten worden standaard met softclose geleverd.

Concept Me geeft dus de mogelijkheid om  een eenheid te creëren in de slaapkamer met de andere genoemde producten. Omdat onze kasten maatwerk zijn, adviseren wij om de ruimte waar de kast komt op te meten en advies in te winnen bij onze slaapspecialisten. Zij weten, door hun jarenlange ervaring, welke mogelijkheden er zijn aan te sluiten op jouw wensen.
Meer informatie
Breedte 40.00
Hoogte 60.00
Eenheid Stuk
Type product Nachtkastjes en commodes
Collectie ConceptMe
Serie 700
Merk Nolte
Afmeting 40 x 60 cm

Nog geen resultaten