ConceptMe 310 zweefdeurkast met een horizontale raamlijst

Op zoek naar een kast met zweefdeuren die net even anders is? De Concept Me 310 zweefdeurkast met horizontale raamlijsten ziet er strak uit met een knipoog. Door de horizontale raamlijsten, ontstaat er een vierkant dat op verschillende manieren vorm te geven is. Deze kast heeft meer dan 20 verschillende soorten deurkleuren waardoor het kiezen van jouw combinatie een mooie uitkomst wordt.
Vanaf € 1.135,00
Door de horizontale raamlijsten van de Concept  Me 310 krijg je een kast die uniek is. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met hout en glas. Prachtig! Liever een andere uitstraling? Ook geen probleem. Er is keuze genoeg. Wist je dat ConceptMe een uitgebreid programma heeft naast kasten van nachtkastjes, ledikanten en commodes? Super te combineren als je de slaapkamer tot een geheel wilt maken.

Omdat onze kasten maatwerk zijn, adviseren wij  de ruimte waar de kast komt, op te (laten) meten en advies in te winnen bij onze Slaapkenner specialisten. Zij weten, door hun jarenlange ervaring, welke mogelijkheden er zijn die aansluiten op jouw wensen.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Type product Kledingkast
Collectie ConceptMe
Serie 310
Merk Nolte

Nog geen resultaten