ConceptMe 200 draai- en vouwdeurkast

Onze Concept Me 200 draai- en vouwdeurkasten collectie kenmerkt zich door een ruime keuze aan mogelijkheden. Zo is er keus uit meer dan 20 soorten deurkleuren, 4 soorten grepen en er is altijd een passende afmeting beschikbaar. Deze maatwerk kast kan daardoor aangepast worden zoals jij wilt!
Vanaf € 813,00

Concept Me heeft een uitgebreid kastenprogramma met verschillende series, waardoor er voor iedere ruimte, doel en wensen een gepaste oplossing is. Naast een mooi uitziende kast die door ons gemonteerd kan worden, is het mogelijk om intelligente opties toe te voegen. Denk aan uitschuifbare lades, verlichting en gecombineerde deursystemen. Uiteraard worden al onze kasten standaard met softclose uitgerust.

Nog mooier: deze kasten zijn een onderdeel van de Concept Me collectie en dus te combineren met ledikanten, nachtkastjes en commodes in dezelfde stijl! Nieuwsgierig geworden naar wat er voor jou mogelijk is? Kom gerust langs in onze winkel voor advies en stel jouw product(en) samen met onze specialisten.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Type product Kledingkast
Collectie ConceptMe
Serie 200
Merk Nolte
Afmeting 150 x 223 cm

Nog geen resultaten