CM Latoplus Synchro 2

Op zoek naar een lattenbodem met volledige elektrische verstelbare gedeeltes? Dan is de NOX lattenbodem Synchro 2 een goede oplossing. Met een elektrisch verstelbaar rug-, benengedeelte en hoofdsteun heb je een goede basis voorzien van gemak. 
Vanaf € 1.640,00

Deze NOX lattenbodem heeft 2 motoren waarmee het rug-en benengedeelte elektrisch versteld worden. Groot voordeel van dit, is dat er snel te schakelen is tussen liggen en zitten. Rugklachten? Doordat het beengedeelte wat hoger te stellen is, wordt de rug minder belast. De latten raken elkaar niet waardoor van geluidshinder geen sprake is.

Alle latten van deze NOX lattenbodem Synchro 2 zijn individueel instelbaar in drie verschillende standen waardoor elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. De schouder-en nekzone zijn voorzien van extra soepele en geprofileerde buiglatten. De NOX lattenbodem heeft een hoog belastingsvermogen en is blijvend veerkrachtig, duurzaam en milieuvriendelijk.

Jouw Slaapkenner adviseur stelt de bodem zo voor je in dat hij precies past bij jouw lichaamsbouw. Je hebt bij ons altijd een bodem op maat, want geen lichaam is hetzelfde! Kom naar onze winkel voor een analyse en bekijk alle mogelijkheden.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Collectie Slaapkenner
Merk NOX

Nog geen resultaten