A-Sleep Boxspring Scandinavisch elektrisch met gestoffeerde matrassen 180 x 200 cm

Geniet van een lekkere nacht slapen met de boxspring van A-sleep. Deze verstelbare boxspring is een mooie combinatie van de gestoffeerde matrassen in één stijl met de boxspring. Én niet alleen mooi maar ook van betrouwbare kwaliteit.

€ 3.499,00
Voeg toe aan wensenlijst Voeg toe om te vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar boxsprings van mooie en betrouwbare kwaliteit, slaag je met de producten van A-sleep. Maak een mooie combinatie door zelf je A-Sleep boxspring samen te stellen in 6 stappen.

Bijvoorbeeld deze Scandinavisch vlakke boxspring bestaat uit een elektrisch verstelbare boxspringbodem en mee-gestoffeerde A-Sleep matrassen, waaraan uiterste zorg is besteed. Een topper cq topdekmatras hoort hierbij als onderdeel van de complete boxspring Scandinavisch. De boxspringbodem met 7 zones interieur geeft je, samen met de gestoffeeerde A-Sleep matrassen en topper naar jouw keuze, de beste ondersteuning tijdens de nachtrust. Elke slaaphouding is in balans door deze ondersteuning gedurende de nacht. Met A-Sleep sta je 's morgens weer uitgerust op.


Slaapkenner is slaapspecialist in de regio Nederland en heeft dit merk in het assortiment. A-sleep staat voor comfort en gemak tegen een betaalbare prijs.

Specificaties
Kenmerken

Set bestaande uit:

Hoofdbord: recht 110 cm hoog / 10 cm dik / oversized

Boxsprings: 2 elektrisch verstelbare boxsprings met RF bediening en beugel/ 25 cm hoog / voorzien van 7-zone pocketveren interieur en antislip spiegel

Matrassen: 2x gestoffeerde matrassen Pocket + HR

Topdekmatras: HR (4 cm Megapur HR60, dubbeldoek doorstikt met 300 gram antiallergische watten, ± 7 cm hoog)

Poten: 12 cm hoog / houten blokpoot / alu kleur of wengé

 

In de volgende maten beschikbaar:
-lengtes: 200 cm (210 en 220 cm tegen meerprijs)
-breedtes: 140, 160 en 180 cm

Lengte 200,00
Breedte 180,00
Merk A-SLEEP
Concept Private label collectie
Uitvoering Elektrisch verstelbaar