Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Gemakkelijk in onderhoud

Synthetische dekbedden

Synthetische dekbedden kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg

Dekbedden gevuld met synthetische vezels hebben verschillende voordelen. Om te bepalen welk dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Touwen graag voor je klaar met vakkundig advies.


Synthetisch dekbed

Ademend en vochtregulerend

Een dekbed dat gevuld is met synthetische microvezels heeft verschillende voordelen. Een synthetisch dekbed is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor iemand met een huisstofmijtallergie. Het is namelijk goed en vaak ook op een hoge temperatuur wasbaar.

Daarnaast is een synthetisch dekbed vaak voordeliger ten opzichte van dekbedden met andere vullingen zoals dons, kamelenhaar of wol.

Een synthetisch dekbed is verder prima ademend en vochtregulerend en redelijk licht.

De keuze voor het juiste dekbed is heel persoonlijk, omdat iedereen anders slaapt. Slaapkenner Touwen weet alles over slapen en kan zich binnen de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg specialist noemen. Je bent van harte welkom om onze dekbedden te voelen en uit te proberen. Wil je advies of welk dekbed bij jouw wensen en gewoontes past? Onze interesse in slapen zorgt voor jouw comfort.

Bekijk synthetische dekbedden

Slaapwijzer

Wij delen kennis over synthetische dekbedden

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.