Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Lekker bijdehand

Opgeruimd naast het bed

Nachtkastjes van de beste kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg

Om te bepalen welke nachtkastjes het beste bij jou passen, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Touwen graag voor je klaar met vakkundig advies.


Nachtkastjes

Gemak naast het bed

Om je slaapkamerinrichting te completeren, is de keuze voor een nachtkastje geen gek idee. Een nachtkastje kan uitkomst bieden voor bijvoorbeeld lezers, dorstige mensen of brildragers.

Een boek in de lade en de tablet op het kastje, het is gewoon handig iets naast het bed te hebben waar je iets in of op kwijt kunt. Wil je een nachtlampje, maar er geen gaten voor in de muur maken? Ook dan komt een kastje naast je bed van pas.

Nachtkastjes zijn er in vele soorten en maten, dus het is mogelijk een te kiezen die in jouw slaapinterieur past. Advies nodig voor je slaapkamerinterieur? Slaapkenner Touwen is slaapspecialist in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg. Loop gerust eens bij ons binnen voor advies op maat.

bekijk de collectie

Slaapwijzer

Wij delen kennis over nachtkastjes

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.