Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Veerkrachtig koudschuim

Perfect ondersteunend

Matrassen van koudschuim kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg

Veerkracht, ventilatie en goed vormend naar het lichaam. Dat zijn de positieve eigenschappen van een koudschuim matras. Slaapkenner Touwen heeft deze matrassen ook in de collectie.

Veel veerkracht

Perfect gevormd

Bij de vervaardiging van een koudschuim matras worden koude mallen gebruikt om het product in de vorm te krijgen, vandaar de benoeming 'koudschuim'. Een andere benaming is: HR-matras. HR staat voor High Resilience, dat hoge veerkracht betekent: hoe meer belasting, hoe hoger de ondersteuning. Door de hoge elasticiteit vormt het zich perfect naar je lichaam. Koudschuim heeft een open celstructuur, dat voor een goede luchtcirculatie zorgt. Wanneer je iemand bent die het snel warm heeft in bed, dan is dit materiaal een goeie optie voor jou. De ondersteuning is ook goed. Het materiaal heeft een hoge veerkracht, waardoor het extra ondersteuning geeft op de gedeeltes waar dat het meest nodig is.

Slaapkenner Touwen is slaapspecialist in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg. Je bent van harte welkom om onze matrassen in de winkel uit te proberen.

Bekijk onze matrassen

Slaapwijzer

Wij delen kennis over koudschuim matrassen

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.