Een goede nachtrust met OptiSleep

by Slaapkenner

Boxsprings, kussens, matrassen en dekbedden van OptiSleep in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg

OptiSleep wil met boxsprings, (topdek)matrassen, hoofdkussens en dekbedden bijdragen aan een goede nachtrust. Het merk produceert goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten zijn allemaal resultaat van Nederlands vakmanschap, of je nu kiest voor een duurzame boxspring, een pocketvering matras met thermisch geharde veren, een kussen met neksteun of een dekbed met kameelhaar.

Onze redenen

Waarom OptiSleep?

Behalve de betaalbare kwaliteit, zijn er diverse goede redenen te noemen om te kiezen voor de slaapproducten van OptiSleep:

OptiCare: ligt het matras na een poosje toch niet zo lekker als gedacht? OptiSleep heeft 90 dagen omruilgarantie op de matraskern (vraag naar de voorwaarden).

OptiGrip: onze matrassen moeten hun plek kennen, daarom zijn ze voorzien van een laag antislip. Zo blijft je matras liggen waar je hem wilt hebben liggen.

Bekijk de collectie

Kom langs!

Betaalbare basis

OptiZone: de bekleding van de matraskern, de tijk, is voorzien van een extra elastische schouder comfortzone. Hierdoor heb je meer comfort door verbeterde ondersteuning.

OptiColor: kies uit veel kleuren van de hoogwaardige stoffen van De Ploeg.

OptiMix: stel zelf je eigen boxspring samen en voeg eventueel handige gadgets toe zoals een tablethouder.

Wil je meer weten over OptiSleep? Slaapkenner Touwen is in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg specialist op het gebied van slaap. Kom gerust eens langs.

Afspraak maken


Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Vind een winkel