apps tablet smartphone
donderdag 21 februari 2019 | Advies

Trend: gadgets en handigheidjes in de slaapkamer

Hoe richten we dit jaar de slaapkamer in? Veranderen de interieurs? Slaapkenner-adviseurs combineren de 45 jaar aanwezige ervaring graag met inspiratie vanaf de beurzen. Op basis van bezoeken aan diverse toonaangevende beurzen brengen we in deze blog de Smart Bedroom experience van Auping graag onder de aandacht.

Tijd in de slaapkamer

De slaapkamer is niet enkel een slaapplaats. Ontspannen met een boek, een spelletje op de tablet, voorlezen voor de kinderen, knuffelen met je partner, het zijn allemaal activiteiten die je prima op bed kunt doen.

De slaapkamer is een plek geworden waar je er voor elkaar bent, waar het gezin elkaar vindt, waar je ziek mag zijn of het leven doorgeeft. Het is steeds meer een verblijfsruimte, waar je helemaal jezelf kunt zijn.


wifi smart living

Smart bedroom

Technologie raakt steeds meer verweven in de woninginrichting. We zijn op zoek naar (multi-) functionaliteit en comfort, handig en heerlijk. Hierbij zijn eigen persoonlijkheid en smaak heel belangrijke gegevens. Technologie betreedt ook onze slaapkamers. Auping presenteerde tijdens de beurs in Keulen een smart home.

Word ’s ochtends wakker door gordijnen die automatisch opengaan en bedden die je uit helpen door het rugdeel omhoog te laten komen: de ontwikkelingen stoppen niet. Volgens Auping draagt een slimme slaapkamer bij aan een goed begin van de dag.

Handigheidjes in de slaapkamer

Stel je een automatische stofzuiger en luchtfilter in, dan is je slaapkamer helemaal weer fris als je gaat slapen. En de temperatuur tijdens je slaap? Ook daar zijn allemaal handigheidjes voor, zoals een slimme thermostaat of een thermostaatfunctie in een matras.

Persoonlijk matras

Daarbij gelooft Auping in een matras dat helemaal op de eigen wensen is afgestemd. Ook hierin wordt steeds meer mogelijk. De Slaapkenneradviseurs kunnen zich hier helemaal in vinden. Meer weten? Slaapkenner Touwen, slaapadviseur in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg nodigt je graag uit voor een gesprek over alle mogelijkheden voor jouw slaapkamer. Door samen in gesprek te gaan, kunnen we aan jouw slaapwensen tegemoet komen.