Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Vind een winkel
Voorjaarsfolder

Bekijk onze mooiste aanbiedingen

Slaapkenner Touwen Voorjaarsaanbiedingen

Actie is niet langer beschikbaar!

De mooiste voorjaarsacties van Slaapkenner Slaapkenner Touwen

Voor de feestelijke slaper...

Wij hebben wat te vieren! Dit jaar vormen wij 45 jaar hét netwerk van slaapspecialisten, daarom is het feest. Wie jarig is, trakteert!

Slaapkenner Touwen in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg start het feest met een folder vol mooie aanbiedingen op onder meer boxsprings, ledikanten en dekbedden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de folder dan snel of kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie.Toon meer Bekijk de folder

OptiSleep, de betaalbare basis voor een goede nachtrust

OptiSleep Boxspring, vanaf 2.795,- (vlak, 140 x 200 cm)

Puur Nederlands vakmanschap tegen een eerlijke prijs

Kies je voor een OptiSleep boxspring, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze boxsprings worden zorgvuldig afgewerkt met hoogwaardige materialen.
De OptiSleep slaapspecialist in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg helpt je graag bij het samenstellen van jouw ideale boxspring. Lig je liever op een wat zachtere of juist stevigere basis? Welk pootje, stof en hoofdbord kies je? Vlak of juist elektrisch verstelbaar? Onze OptiSleep boxsprings zijn eenvoudig naar wens samen te stellen.

Toon meer Meer informatie

NOX, Maatwerk in ligcomfort, stijl en afwerking

NOX Promo Boxspring, vanaf 3.799,- (vlak, 160 x 200 cm)

Architecten van een goede morgen

NOX staat voor puur maatwerk. De matrassen en boxsprings van NOX zijn niet per definitie zacht, hard of medium, maar custom made, zodat je matras bij jou past. Hierbij wordt rekening gehouden met lichaamsprofiel, slaaphouding en persoonlijk voorkeur.
Je wil nooit meer anders dan Nox, dankzij de NOX profielschets met de gevonden oplossing en de goede prijs-kwaliteitsverhouding.Toon meer Meer informatie

A-Sleep, betaalbaar comfort en gemak

A-Sleep Boxspring, vanaf 1.795,- (vlak, 140 x 200 cm)

Betrouwbare kwaliteit en heerlijk ligcomfort.

Stel gemakkelijk in zes stappen een zeer complete A-Sleep boxspring samen. Zo is er bij ons in de regio Ommen, Zwolle en Hardenberg ruime keuze uit matrassen en toppers voor een passend ligcomfort. Maak de boxspring persoonlijk door de keuze uit verschillende stoffen, hoofdborden en pootjes. Van modern tot klassiek, alles is mogelijk.


Toon meer Meer informatie
Delen:

Overige acties

Geldig tot 24 november 2019

Heel veel herfstvoordeel op alle boxsprings en matrassen.

Bekijk de actie

Geldig tot 30 november 2018

Bekijk de nieuwste NOX flyer

Bekijk de actie