Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Slaap in de mooiste slaapkamer

Kom tot rust

Slaapkamermeubelen met kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Om te bepalen welke slaapkamer het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Theo Bot graag voor je klaar met vakkundig advies.


Producten voor slaapkamers

Kom tot rust

Een slaapkamer waar je goed kunt slapen is er eentje waar jij je prettig en op je gemak voelt. Daarvoor heb je in eerste instantie een kwalitatief goed bed nodig, die ook nog eens het nodige comfort biedt.

De zoektocht naar het bed dat het beste bij jou past, kan een lange worden. Het is mogelijk om hierbij de hulp van adviseurs in te schakelen. Slaapkenner Theo Bot is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze bedden in de winkel uit te proberen.

Onze slaapkenners kunnen je helpen bij de keuze voor een nieuw bed. Zij kunnen precies de juiste vragen stellen, zodat je een bed krijgt die past bij jouw lichaam, houding, slaapgedrag en smaak. En mocht je daar nog een nachtkastje bij willen, dan heeft Slaapkenner Theo Bot die ook.

Naar de collectie

Onmisbaar bed

Met heel veel opties

Een goed bed is onmisbaar voor je slaapkamer. Maar hoe weet je nou of je het juiste bed voor jou kiest? Bij Slaapkenner Theo Bot kunnen we je hier een heel eind mee op weg.

Veel bedden hebben tegenwoordig ook opties. Zo kun je vaak kiezen uit verschillende poten, hoofdborden en hoogtes. Zo kun je het bed dat bij jou past samenstellen. Wat zijn je slaapwensen? Wat is je smaak? Hoe groot moet je bed zijn? Allemaal vragen en antwoorden die van belang zijn om de juiste keuze te maken.

De slaapkamer is meer dan een ruimte waar je slaapt. Het is ook de plek om je te ontspannen, televisie te kijken, ontbijten en je klaar te maken voor een feestje. Het is dus heel belangrijk dat jij je er prettig en comfortabel voelt.

Ga bij een slaapspecialist naar binnen om de collectie te bekijken en uit te proberen. Specialist Slaapkenner Theo Bot staat voor je klaar.

Naar de collectie

Sterk seniorenbed

Voor extra comfort

De nachtrust moet geen kopzorgen opleveren, ook niet wanneer je wat ouder wordt. Iedereen die wat meer comfort nodig heeft of wenst, vindt het beste seniorenbed bij de slaapspecialist Slaapkenner Theo Bot.

Onze zorg- en comfortbedden zijn er in vele opties. Op ergonomisch vlak bieden we het beste comfort. Veel van de bedden zijn in verschillende posities te brengen, denk aan een hoog-laagfunctie of rug- en knieondersteuning.

Daarbij is het mogelijk deelbare bedden te kiezen, handig voor koppels waarbij een van de twee extra zorg nodig heeft. Een deelbaar bed is gemakkelijk op te maken en kan gemakkelijk aan de kant geschoven worden als er schoongemaakt moet worden.

Extra hulpmiddelen zoals tafels, houders en uitvalpreventie zijn eveneens verkrijgbaar om het gemak zo groot mogelijk te maken.

Meer informatie gewenst? Bij een betrouwbare slaapadviseur kun je de vragen stellen die je bezighouden. Je bent welkom eens langs te komen.

bekijk de collectie

Mooie nachtkastjes

Gemak naast het bed

Om je slaapkamerinrichting te completeren, is de keuze voor een nachtkastje geen gek idee. Een nachtkastje kan uitkomst bieden voor bijvoorbeeld lezers, dorstige mensen of brildragers.

Een boek in de lade en de tablet op het kastje, het is gewoon handig iets naast het bed te hebben waar je iets in of op kwijt kunt. Wil je een nachtlampje, maar er geen gaten voor in de muur maken? Ook dan komt een kastje naast je bed van pas.

Nachtkastjes zijn er in vele soorten en maten, dus het is mogelijk een te kiezen die in jouw slaapinterieur past. Advies nodig voor je slaapkamerinterieur? Slaapkenner Theo Bot is slaapspecialist. Loop gerust eens bij ons binnen voor advies op maat.

Naar de collectie

Slaapwijzer

Wij delen kennis over meubels voor goed slapen

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.