Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Eigentijds en betrouwbaar

Zorgeloze nacht in een boxspring

Boxsprings met kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Wanneer je op zoek bent naar comfort en een luxe uitstraling, slaag je met een boxspring. Om te bepalen welke boxspring het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Theo Bot graag voor je klaar met vakkundig advies.


Betrouwbaar

Zekerheid van een boxspring

Een boxspring heeft als basis een gestoffeerde box. Deze bevat veren die voor een gelijkmatige veerkracht over het hele bed zorgen. Daar bovenop worden één of meer matrassen gelegd. Tot slot kan een topper voor extra comfort en bescherming van de matrassen zorgen.

Je voorkeurshouding, lichaamstemperatuur, gezondheid, allergieën en gewoontes bepalen mede welke boxspring jij nodig hebt. Wij gaan voor de kwaliteit van

jouw nachtrust en willen dat je geniet van elk uur dat je in bed doorbrengt.

Slaapkenner Theo Bot is slaapspecialist in de regio Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Je bent van harte welkom om onze producten in de winkel uit te proberen.

Bekijk de boxsprings

Slaapwijzer

Wij delen kennis over boxsprings

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor boxsprings, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.