Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Ondersteuning en ventilatie

Zorgeloze nacht op de beste bedbodem

Bedbodems met kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Om te bepalen welke bedbodem het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Theo Bot graag voor je klaar met vakkundig advies.


Beste bedbodems

Ondersteuning voor je bed

Een matras in een bed heeft ondersteuning nodig. Deze ondersteuning wordt gegeven door een bedbodem die geplaatst wordt in een bed. Bij Slaapkenner Theo Bot hebben we twee typen bedbodems:

- Lattenbodem
- Spiraalbodem

Een spiraalbodem is een bedbodem gevlochten van dun metaaldraad. Dit type bodem is duurzaam en heeft een hele goede ventilatie. De lattenbodem bestaat uit licht gebogen latten in een frame.

We hebben van beide types zowel (elektrisch) verstelbare of vlakke bodems. Het is aan te raden om een bodem uit te proberen bij een specialist, om te ontdekken welke bodem je het prettigst vindt. Slaapkenner Theo Bot is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze latten- en spiraalbodems in de winkel uit te proberen.

Naar de collectie

Prettige lattenbodem

Ondersteuning en ventilatie

Een matras bepaalt samen met de lattenbodem de kwaliteit van je nachtrust. Deze twee kunnen elkaar versterken. Daarbij zorgt een lattenbodem voor ondersteuning en ventilatie van het matras.

De latten zijn iets gebogen voor optimale ondersteuning van het matras. Het aantal latten bepaalt de mate van comfort, stevigheid en kwaliteit van de bodem.

Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in handmatig, elektrisch verstelbare en vlakke uitvoering. Sommige bodems zijn voorzien van comfortzones en er zijn zelfs lattenbodems waarvan de stevigheid gereguleerd kan worden.

Een goede lattenbodem heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Welk lattenbodem jouw matras het beste draagt kan een specialist je vertellen. Slaapkenner Theo Bot is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze latten- en spiraalbodems in de winkel uit te proberen.

Naar de collectie

Soorten spiraalbodems

Duurzaam

Een duurzame keuze als matrasbodem is de keuze voor een spiraalbodem. Deze bodem wordt gemaakt van gevlochten dun metaaldraad. We hebben drie soorten in de collectie.

- Handverstelbaar
- Elektrisch verstelbaar
- Vlak

De bodems zijn te gebruiken als inlegbodem in een bed of alleenstaand. Dankzij de hele open structuur heeft een spiraalbodem een goed ventilerende werking voor het matras.

Het draagvlak van de bodem wordt niet onderbroken doordat het metaal in de breedte gespannen is. Hierdoor ontstaat er progressieve tegendruk. Dit houdt in dat zodra de spiralen worden ingedrukt er tegenkracht ontstaat. Dit draagt bij aan de ondersteuning van matras en lichaam.

Meer informatie over de verschillende bodems kun je inwinnen bij een specialist. Slaapkenner Theo Bot is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze spiraalbodems in de winkel uit te proberen.

Naar de collectie

Slaapwijzer

Wij delen kennis over bedbodems

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.