Dekbed van schaapswol

Behaaglijk wol

Dekbedden van wol kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Een wollen dekbed isoleert heel goed. Om te bepalen welk dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Wollen dekbed

Warmte isolatie met wol

Wol is een uitermate goede vulling voor een dekbed. Schaapswol heeft een aantal uitspringende voordelen. Zo kan het veel vocht absorberen, handig als je veel transpireert. Goed luchten is dan wel aan te raden. Daarnaast is wol een uitstekend materiaal voor warmte-isolatie. Hierdoor ontstaat een behaaglijk slaapklimaat.

Wol bevat nature de stof lanoline, een vuilafstotende stof. Daarbij is er ook wat te zeggen voor de duurzaamheid: het is qua productieproces een weinig belastend materiaal voor het milieu, wol is recyclebaar en heeft een lange levensduur.

Wil je meer advies over een dekbed van wol? Wij hebben zeer veel ervaring op het gebied van slaapproducten. Slaapkenner is slaapspecialist.

Wij delen kennis over dekbedden

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor dekbedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.