Geschikte topper voor mensen met klachten

Traag zonder tegendruk

Toppers met traagschuim kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Wanneer je klachten hebt, is het gebruik van een traagschuim topper misschien een oplossing. Om te bepalen welk topdekmatras het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Traagschuim topper

Past zich moeiteloos aan

Traagschuim of visco elastische schuim is een polyurethaan schuimsoort met een zeer hoge elasticiteit. Wanneer traagschuim ingedrukt wordt, blijft het gemakkelijk in de ingedrukte vorm, waardoor het materiaal nauwelijks tegendruk geeft aan het lichaam.

Een topper met traagschuim wordt vaak voor personen met klachten gebruikt. Denk hierbij aan klachten waarbij teveel drukpunten op het lichaam pijnlijk zijn, zoals reuma, rugklachten of spierspanningsklachten. Traagschuim past zich door de lichaamswarmte namelijk perfect aan de contouren van het lichaam aan en geeft nauwelijks tegendruk.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en het tegengaan van slijtage.

Slaapspecialist Slaapkenner zoekt graag voor je uit of de latex topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in een van onze winkels, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Wij delen kennis over slapen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor topdekmatrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.