Probleemoplossend traagschuim

Ontspannen de nacht door

Matrassen met traagschuim kun je kopen bij de slaapspecialist Slaapkenner

Traagschuim of visco elastische schuim is een schuimsoort met een zeer hoge elasticiteit. Deze wordt ook wel gebruikt voor mensen met klachten. Slaapkenner heeft traagschuim matrassen in de collectie.

Betrouwbaar traagschuim

DRUKVERLAGEND

Traagschuim of visco elastische schuim is een polyurethaan schuimsoort met een zeer hoge elasticiteit. Wanneer traagschuim ingedrukt wordt, blijft het gemakkelijk in de ingedrukte vorm, waardoor het materiaal nauwelijks tegendruk geeft aan het lichaam.

Een matras met traagschuim wordt vaak voor personen met klachten gebruikt. Denk hierbij aan klachten waarbij teveel drukpunten op het lichaam pijnlijk zijn, zoals reuma, rugklachten of spierspanningsklachten. Traagschuim past zich door de lichaamswarmte namelijk perfect aan de contouren van het lichaam aan en geeft nauwelijks tegendruk.

Het materiaal heeft een minder open celstructuur waardoor de ventilatie en vochtregulatie niet optimaal is. Het matras voelt hierdoor warmer aan. Het is raadzaam hierbij rekening te houden met het materiaal van de tijk dat om het matras heen zit.

Ook in traagschuim matrassen bestaan vele kwaliteiten en hardheden. Het is verstandig je hierover goed te laten informeren bij ervaren slaapkenners. Slaapkenner is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze matrassen in een van onze winkels uit te proberen.

Wij delen kennis over matrassen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor matrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.