Synthetisch hoofdkussen

Schoon en fris

Kussens van synthetisch materiaal kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Een synthetisch hoofdkussen kun je op hoge temperaturen wassen. Om te bepalen welke kussen het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Vormvast

Goed wasbaar op hoge temperaturen

Een synthetisch kussen is behoorlijk vormvast. De vulling is gemaakt van kunststof vezels, geschikt voor mensen met een allergie. Een synthetisch hoofdkussen is goed wasbaar op hoge temperaturen, dus even in de wasmachine en het is weer schoon en fris. Dat is ook geschikt voor mensen die veel transpireren.

De vulling wordt omvat door materiaal dat tijk heet. Tijken zijn er in verschillende materialen.

De keuze voor een bepaald hoofdkussen is heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren: je slaaphouding, je slaapgedrag, eventuele allergieën en klachten zoals pijntjes of zweten. Daarbij heb je gewoon ook je eigen voorkeuren.

Slaapkenner is slaapspecialist. Slapen heeft onze volle aandacht en we zijn altijd op zoek naar kwaliteit, zodat jij uitgerust wakker wordt. Kom gerust onze kussens uitproberen in een van onze winkels.

Wij delen kennis over hoofdkussens

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor hoofdkussens, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.