Synthetische dekbedden

Gemakkelijk in onderhoud

Synthetische dekbedden kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Dekbedden gevuld met synthetische vezels hebben verschillende voordelen. Om te bepalen welk dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Synthetisch dekbed

Ademend en vochtregulerend

Een dekbed dat gevuld is met synthetische microvezels heeft verschillende voordelen. Een synthetisch dekbed is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor iemand met een huisstofmijtallergie. Het is namelijk goed en vaak ook op een hoge temperatuur wasbaar.

Daarnaast is een synthetisch dekbed vaak voordeliger ten opzichte van dekbedden met andere vullingen zoals dons, kamelenhaar of wol.

Een synthetisch dekbed is verder prima ademend en vochtregulerend en redelijk licht.

De keuze voor het juiste dekbed is heel persoonlijk, omdat iedereen anders slaapt. Slaapkenner weet alles over slapen en kan zich specialist noemen. Je bent van harte welkom om onze dekbedden te voelen en uit te proberen. Wil je advies of welk dekbed bij jouw wensen en gewoontes past? Onze interesse in slapen zorgt voor jouw comfort.

Wij delen kennis over dekbedden

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor dekbedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.