Zorgeloze nacht met een spiraalbodem

Ondersteuning van matras en lichaam

Spiraalbodems van de beste kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist Slaapkenner

Een bodem met een zeer open structuur, is de spiraalbodem. Om te bepalen welke spiraalbodem het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Ondersteunende spiraalbodem

BETROUWBAAR

Een duurzame keuze als matrasbodem is de keuze voor een spiraalbodem. Deze bodem wordt gemaakt van gevlochten dun metaaldraad. We hebben drie soorten in de collectie. Handverstelbaar, elektrisch verstelbaar en vlak.

De bodems zijn te gebruiken als inlegbodem in een bed of alleenstaand. Dankzij de hele open structuur heeft een spiraalbodem een goed ventilerende werking voor het matras.

Het draagvlak van de bodem wordt niet onderbroken doordat het metaal in de breedte gespannen is. Hierdoor ontstaat er progressieve tegendruk. Dit houdt in dat zodra de spiralen worden ingedrukt er tegenkracht ontstaat. Dit draagt bij aan de ondersteuning van matras en lichaam.

Meer informatie over de verschillende bodems kun je inwinnen bij een specialist. Slaapkenner is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze spiraalbodems in een van onze winkels uit te proberen.

Wij delen kennis over bedbodems

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.