Ondersteunende betrouwbare topper

Topper met metalen veren

Het beste pocketvering topdekmatras kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Een topdekmatras met stalen veren biedt uitstekende ondersteuning. Om te bepalen welk topdekmatras het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Pocketvering topper

Gemakkelijk in gebruik

De kern van een pocketvering topper bestaat uit stalen veren die afzonderlijk ingepakt zijn in zakjes, oftewel pockets. Op die manier kan iedere veer zich afzonderlijk aanpassen aan de contouren van je lichaam. Hoe meer veren er per vierkante meter zijn, hoe beter de topper zich kan aanpassen aan je houding. De dikte van het draad en het aantal omwentelingen bepalen de stevigheid en de veerkracht van de veren. Om de kern heen komt een afdeklaag van bijvoorbeeld schuim of latex.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en een langere levensduur van je matrassen. Daarbij is een topper gemakkelijker: deze is licht en beter om te keren.

Slaapspecialist Slaapkenner zoekt graag voor je uit of de latex topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: lichaamsbouw, lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. Kom gerust eens langs in de winkel, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Wij delen kennis over slapen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor topdekmatrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.