Ondersteunende veren in 'pockets'

Degelijk en ventilerend

Matrassen met pocketvering kun je kopen bij de slaapspecialist Slaapkenner

Ventilerend, koel en veerkrachtig. Dat zijn de grootste voordelen van een pocketvering matras. Slaapspecialist Slaapkenner heeft deze matrassen ook in de collectie.

Pocketvering matras

INGEPAKT

Ventilerend, koel en veerkrachtig. Dat zijn de grootste voordelen van een pocketvering matras.

De kern van een pocketvering matras zijn stalen veren die afzonderlijk ingepakt zijn in zakjes, oftewel de pockets. Op die manier kan iedere veer zich afzonderlijk aanpassen aan de contouren van je lichaam.Hoe meer veren er per vierkante meter zijn, hoe beter het matras zich aan je lichaam kan aanpassen.

De dikte van het draad, de vorm en het aantal omwentelingen per veer bepalen de stevigheid en veerkracht. Dit kan in binnen 1 matras verschillend zijn, zo ontstaan comfortzones voor bijvoorbeeld schouders en heupen die wat dieper het matras in zakken.

Een pocketvering matras heeft altijd een afdeklaag van koudschuim, latex (synthetisch, natuur of talalay) of traagschuim. Deze keuze is heel persoonlijk. Slaapkenner is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze matrassen in een van onze winkels uit te proberen om uit te vinden wat bij jou past.

Wij delen kennis over matrassen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor matrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.