Lig lekker op latex

Warme topper

Toppers van latex kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Antibacterieel en geschikt voor mensen met een allergie: de latex topper. Om te bepalen welke topper het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Latex topper

Elastisch en ventilerend

Een latex topper is een van de mogelijke topdekmatrassen die je op je reguliere matrassen kunt leggen. Heb je het snel koud, dan is latex geschikt om op te slapen. Het materiaal is elastisch en ventileert uitstekend. De tijk van dit topmatras is antibacterieel en geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en zorgt voor een langere levensduur van je matras.

Slaapspecialist Slaapkenner zoekt graag voor je uit of de latex topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in een van onze winkels, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Wij delen kennis over slapen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor topdekmatrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.