Persoonlijk probleemoplossend

Zekerheid van latex

Matrassen van latex kun je kopen bij de slaapspecialist

Kies het latex matras dat het beste bij jouw houding en wensen past. We hebben natuurlatex, synthetisch latex en latex dat volgens het talalayprocédé gemaakt wordt. Slaapkenner vertelt hier graag meer over.

Ondersteunend latex

ANTIBACTERIEEL

Kies het latex matras dat het beste bij jouw houding en wensen past. We hebben natuurlatex, synthetisch latex en latex dat volgens het talalayprocédé gemaakt wordt.

Latex matrassen hebben een kern van latexrubber. Dit wordt vervaardigd van het melksap van rubberbomen. Het materiaal van dit matras past zich uitstekend aan je lichaam aan, waardoor de ondersteuning goed is. Latex matrassen zijn er in verschillende hardheden.

De meeste latex matrassen zijn voorzien van comfortzones waardoor de ondersteuning van je lichaam wordt geoptimaliseerd. Tijdens de productie wordt vloeibare latex verwarmt in een mal met pinnen. Deze pinnen zorgen voor gelijkmatige verwarming en open kanalen. Hierdoor zijn comfortzones mogelijk en ontstaat er een betere ventilatie.

Een latexmatras kan ook volgens het talalayprocédé gemaakt worden. Hierbij wordt minder latex gebruikt, dat vacuüm wordt gezogen in een vorm. Hierdoor is het matras lichter van gewicht en meer open van structuur, wat voor een betere ventilatie en vochtafvoer zorgt. Talalay latex heeft een langere levensduur.

Alle latexsoorten zijn antibacterieel. Synthetisch latex is afkomstig van aardolie, handig als je allergisch bent voor latex.

Slaapkenner is slaapspecialist. Je bent van harte welkom om onze matrassen in een van onze winkels uit te proberen.

Wij delen kennis over matrassen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor matrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.