Koudschuim gaat lang mee

Betrouwbare topper

Koudschuim toppers kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Koudschuim is goed ventilerend. Om te bepalen welk topdekmatras het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Koudschuim topper

Voor extra comfort en een langere levensduur

Een goed ventilerende topper is een topdekmatras van koudschuim. Deze is gemaakt van schuim met een open structuur en hoge elasticiteit. Koudschuim komt van pas voor mensen die ’s nachts veel zweten.

Koudschuim heeft verder een lange levensduur en biedt veel comfort, omdat dit materiaal zich perfect aan het lichaam aanpast door hoge elasticiteit. Naarmate koudschuim meer wordt belast, ontstaat er een hogere tegendruk. Dat zorg voor betere ondersteuning.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en zorgt zo voor een langere levensduur van je matras.

Slaapspecialist Slaapkenner zoekt graag voor je uit of de koudschuim topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in een van onze winkels, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Wij delen kennis over slapen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor topdekmatrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.