Perfect ondersteunend

Veerkrachtig koudschuim

Matrassen van koudschuim kun je kopen bij de slaapspecialist

Veerkracht, ventilatie en goed vormend naar het lichaam. Dat zijn de positieve eigenschappen van een koudschuim matras. Slaapkenner heeft deze matrassen ook in de collectie.

Ondersteunend latex

Veel veerkracht

Kies het latex matras dat het beste bij jouw houding en wensen past. We hebben natuurlatex, synthetisch latex en latex dat volgens het talalayprocédé gemaakt wordt.

Latex matrassen hebben een kern van latexrubber. Dit wordt vervaardigd van het melksap van rubberbomen. Het materiaal van dit matras past zich uitstekend aan je lichaam aan, waardoor de ondersteuning goed is. Latex matrassen zijn er in verschillende hardheden.

De meeste latex matrassen zijn voorzien van comfortzones waardoor de ondersteuning van je lichaam wordt geoptimaliseerd. Tijdens de productie wordt vloeibare latex verwarmt in een mal met pinnen. Deze pinnen zorgen voor gelijkmatige verwarming en open kanalen. Hierdoor zijn comfortzones mogelijk en ontstaat er een betere ventilatie.

Wij delen kennis over matrassen

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor matrassen, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.