Slaap onder kameelhaar

Zacht en glad dekbed

Dekbedden van kameelhaar kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Om te bepalen of een dekbed van kameelhaar het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Dekbed kameelhaar

Warmteregulerend en ventilerend

Met kameelhaar in je dekbed, heb je een zeer warmteregulerend en ventilerend dekbed tot je beschikking. Kameelhaar is zacht, licht en glad. Dat zorgt ervoor dat het dekbed zeer soepel en lichter dan wol is.

Kamelen lopen door zeer koude bergachtige gebieden en door hete woestijnen en zijn goed bestand tegen de temperatuurswisselingen. Dat maakt dat kameelhaar warm is als dat nodig is en je koel houdt als het warm wordt.

Meer weten over het kameelharen dekbed? Slaapkenner is slaapadviseur. Je bent welkom in een van onze winkels om de dekbedden te voelen en uit te proberen.

Wij delen kennis over dekbedden

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor dekbedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.