Kussen van dons

In elke gewenste vorm

Kussens van dons kun je kopen bij slaapspecialist Slaapkenner

Leg je hoofd neer op een lekker zacht opgeschud hoofdkussen van dons. Om te bepalen welke kussen het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Het beste donzen kussen op bed

Hoe meer dons, hoe zachter het kussen

Een donzen kussen is een hoofdkussen dat heel gemakkelijk in een bepaalde vorm kan worden geduwd. Zo kun je het kussen gemakkelijk in de gewenste vorm leggen. Daarbij is het kussen zacht door het dons en de veren. Hoe meer dons, hoe zachter het kussen.

Het kussen is op lage temperatuur wasbaar. Centrifugeren met tennisballen schudt ’t geheel weer lekker op.

De vulling wordt omvat door materiaal dat tijk heet. Tijken zijn er ook in verschillende materialen. Met een dichtgeweven tijk kan er geen dons ontsnappen.

De keuze voor een bepaald hoofdkussen is heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren: je slaaphouding, je slaapgedrag, eventuele allergieën en klachten zoals pijntjes of zweten. Daarbij heb je gewoon ook je eigen voorkeuren.

Slaapkenner is slaapspecialist. Slapen heeft onze volle aandacht en we zijn altijd op zoek naar kwaliteit, zodat jij uitgerust wakker wordt. Kom gerust onze kussens uitproberen in een van onze winkels.

Wij delen kennis over hoofdkussens

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor hoofdkussens, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.