Soepel cashmere

Lekker luxe

Dekbedden van cashmere kun je kopen bij slaapspecialist [bedrijfsnaam]]

Met cashmere krijg je het niet te snel te warm of te koud. Om te bepalen welke dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

Cashmere dekbed

Soepeler en lichter dan wol

Waarom kies je voor een cashmere dekbed? Cashmere is het Engelse woord voor kasjmier: wol dat afkomstig is van de Kashmirgeiten. De haren die gebruikt worden, komen van de ondervacht van de geiten. Deze zijn zeer fijn en soepel. Door de goede warmte-isolerende werking, krijg je het niet snel te warm of te koud.

Kasjmier is soepeler en lichter dan wol, dat zorgt voor een luxe aanvoelend dekbed. Wil je meer informatie over cashmere dekbedden? Slaapkenner is slaapspecialist. Als je jouw wensen en kenmerken weten, kunnen we een goed passend dekbed voor je vinden. Kom gerust eens in een van onze winkels langs om een echt kasjmier dekbed uit te proberen.

Wij delen kennis over dekbedden

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor dekbedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.