Nooit te warm of te koud

Het hele jaar geschikt

Dekbedden voor 4 seizoenen kun je kopen bij slaapspecialist [bedrijfsnaam]]

Blijf warm, of juist koel met een 4 seizoenendekbed. Om te bepalen welke dekbedden het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner graag voor je klaar met vakkundig advies.

4-seizoenen

Comfortabel

In de zomer, winter, herfst en lente het beste comfort en de lekkerste temperatuur in bed? Met een 4 seizoenen dekbed blijf je altijd warm, of juist koel. Een 4-seizoenendekbed bestaat uit twee gedeeltes: een dikker en een dunner dekbed. Vaak kun je ze aan elkaar bevestigen met een rits of drukknoopjes. Het dunne deel kun je voor de warme zomernachten gebruiken. Het dikkere deel voor lente en herfst.Tezamen vormen ze het winterdekbed.

Met een 4 seizoenen dekbed hoef je het nooit te koud of te warm te hebben. Je kunt uit verschillende soorten materialen kiezen. Of wol, dons of kameelhaar bij je past, weten wij als de slaapspecialisten. Kom eens bij een van onze winkels binnen voor meer informatie over slapen.

Wij delen kennis over dekbedden

Slaapwijzer

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor dekbedden, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.