7 Zekerheden van Slaapkenner

Kwaliteit en vaardigheid

Advies en service voor je slaapkamer vind je bij Slaapkenner

Onze slaapspecialisten staan voor maatwerk door goed opgeleide adviseurs, gedegen advies en persoonlijk contact. In 1974 heeft een aantal slaapkenners zich verenigd in de Nederlandse vereniging van Erkende Slaapadviseurs en Adviseurs van Beter Slapen. We proberen onze kennis van slaap bij jou in huis te brengen. We doen dit volgens een aantal zekerheden zodat jij een passende kwaliteit krijgt.

1. Slaapadvies op maat​ voor jou

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

Maak afspraak

2. Oplossingsgericht en betrouwbaar

Op welke manier je slaapt is per persoon heel verschillend, no size fits all. We vinden jouw nachtrust heel belangrijk. Mocht een gekocht product niet aan de verwachtingen voldoen, zoeken we samen met je naar een passende oplossing.

Bekijk collectie

3. Gecertificeerde slaapadviseurs

Onze slaapspecialisten zijn op gedegen wijze opgeleid. Ze beschikken over de juiste kennis en kwaliteiten om je te helpen kiezen. Nog steeds volgen ze trainingen op het gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends om goed bij te blijven.

Onze winkels

4. Ontdek of je bed nog goed is met onze gratis check

Voldoet je bed nog wel aan jouw verwachtingen? Als slaapspecialisten weten wij als geen ander waar je op moet letten. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvende beoordeling bij jou thuis.

Maak afspraak

5. Bezoek op afspraak, eventueel halen en brengen

Ben je tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken voor jou graag tijd op een moment dat jou het beste uitkomt.
Heb je geen vervoer of ben je slecht ter been? Wij komen je ophalen en brengen je thuis.

Maak een afspraak

6. Inname van je oude bed mogelijk

Wanneer je niet in de gelegenheid bent je oude bed af te voeren, kunnen wij je deze service bieden. Bij levering van je nieuwe aankoop nemen we desgewenst gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.

Maak afspraak

7. Aangesloten bij netwerk van slaapspecialisten

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners sinds 1974. Dit is een groep van slaapspecialisten die het gezond en comfortabel slapen bevordert. De leden staan voor vakmanschap, kwaliteit, uitstekend advies en goede service.

Onze winkels