Nolte Möbel kleedt de slaapkamer aan

Meubels met design en kwaliteit

Meubels voor de slaapkamer van Nolte Möbel kun je kopen bij Slaapkenner

Nolte Möbel combineert design en comfort bij bedden en slaapkamerkasten. Slaapkenner is slaapspecialist en heeft dit merk in het assortiment. Creativiteit, design en functionaliteit vind je terug bij Nolte Möbel.

Handigheidjes

Kasten, bedden en commodes van Nolte

Nolte Möbel combineert design en comfort bij bedden en slaapkamerkasten. Ook voor een opgeruimde slaapkamer heeft Nolte Möbel heeft de oplossing. Dankzij de vele handigheidjes wordt jouw kledingkast een heel persoonlijke kast waar ook schoenen, riemen en andere accessoires handig in passen.

De bedden, slaapkamers, kasten en accessoires van Nolte Möbel worden milieuvriendelijk vervaardigd. Al het hout heeft FSC-keurmerk.

Bekijk onze collectie

Veel keuze

Praktisch en stijlvol opbergen

Bij Slaapkenner vind je kast- en slaapkamerprogramma's van Nolte Möbel. De kasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, breedtes, hoogtes en op maat. Ook is er keuze uit kasten met een draai- of zweefdeur.

Nolte Möbel combineert comfort en design. Het Duitse familiebedrijf werd in 1955 opgericht. Nolte Möbel stelt de wensen van de klant centraal en draagt bij aan de creatieve en intuïtieve vormgeving van jouw leefomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar het merk Nolte Möbel? Kom dan eens een kijkje nemen bij Slaapkenner.

Bekijk onze collectie


Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Vind een winkel