Nolte Möbel

Verrijk je slaapkamer met Nolte Möbel slaapinrichting

Ontdek de collectie

Nolte Möbel bedden en slaapkamerkasten koop je bij Slaapkenner

Nolte Möbelcombineert design en comfort bij bedden en slaapkamerkasten. Op zoek naar een nieuwe slaapkamer of wil je ideeën opdoen voor je slaapkamer? Kom dan eens langs bij één van de Slaapkenner dealers, want wij hebben Nolte Möbel in ons assortiment. Ook als je graag een opgeruimde slaapkamer wil: Nolte heeft de oplossing. Dankzij de vele handigheidjes wordt jouw kledingkast een hele opgeruimde kast waar ook je schoenen, riemen en andere accessoires handig in passen.

Betrouwbare slaapkamers, kasten, bedden met veel handigheidjes

Creativiteit, design en functionaliteit in de slaapkamer. Nolte maakt dit, Slaapkenner verkoopt dit.

Nolte Möbel heeft de betrouwbaarheid van zijn kast- en slaapkamerprogramma's hoog in het vaandel staan. Niet enkel als het gaat om productkwaliteit, maar ook om de bereidheid om voor jou klaar te staan.

De bedden, slaapkamers, kasten en accessoires worden milieuvriendelijk vervaardigd. Al het hout heeft FSC-keurmerk. Met Nolte Möbel kun je een slaapkamer maken die helemaal op maat is en bij jou past. Met de uitgebreide collectie aan accessoires blijven jouw kasten opgeruimd!

Kom langs bij Slaapkenner om eens een kijkje te nemen.

Kasten, bedden, commodes en slaapkamers bij Slaapkenner

Bij Slaapkenner vindt je kast- en slaapkamerprogramma's van Nolte Möbel. De kasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, breedtes, hoogtes en op maat. Ook is er keuze uit kasten met een draai- of zweefdeur. 

De commodes zijn er ook in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast worden er bedden van Nolte verkocht. Kies het bed dat het beste bij jou past.

Wil je in een keer klaar zijn? Nolte Möbel maakt ook slaapkamerprogramma's in verschillende stijlen.

Kom eens langs bij Slaapkenner om inspiratie voor je slaapkamer op te doen.

Handig opbergen met kasten vol handigheidjes

Slaapkenner helpt je graag om jouw optimale kast samen te stellen. Nolte Möbel heeft hiertoe een keur aan accessoires ontwikkeld.

Een greep uit de accessoires voor in je kledingkast:

- Lades

- Inzetelementen voor lades, om de lades in vakken te verdelen

- Extra planken

- Binnenspiegel

- Schoenenrek

- Allerlei soorten haken en handigheidjes voor bijvoorbeeld je riem en je tassen

- Textielboxen

- Verlichting

Ook zijn er accessoires verkrijgbaar om je commode handig in te delen. Creëer helemaal de kast die bij jou past.

Wij van Slaapkenner helpen je graag hierbij.

Design slaapkamermeubels van Nolte Möbel

Nolte Möbel combineert comfort en design. Het Duitse familiebedrijf werd in 1955 opgericht. Inmiddels werken er zo'n 500 medewerkers en exporteert het bedrijf de slaapkamerproducten naar meer dan 46 landen.

Nolte Möbel stelt de wensen van de klant centraal en draagt bij aan de creatieve en intuïtieve vormgeving van jouw leefomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar het merk Nolte Möbel? Kom dan eens een kijkje nemen bij Slaapkenner.

slaapadvies

Slaapkenner, jouw Nolte Möbel specialist.

Slaapkenner is dé Nolte Möbel specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Nolte Möbel kasten, bedden, commodes, slaapkamers en meer! Neem een kijkje bij één van onze Slaapkenner dealers en bekijk de mogelijkheden bij jou thuis.

'We gunnen je de beste nachtrust met hulp van de beste technieken'

100% vakmanschap

Met persoonlijke aandacht gaan we voor kwaliteit en maatwerk voor je slaapkamer. We geven je graag advies en we gebruiken onze kennis en technieken om jouw nachtrust zo goed mogelijk te maken. En dat in een eigentijds jasje.