Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Licht en luchtig

Lekker zomerdekbed

Het beste zomerdekbed kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Een zomerdekbed is heel geschikt bij warmte. Om te bepalen welk dekbed het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Zomerdekbed

Geschikt voor de warme periodes

Heb je het snel warm in bed en slaap je daardoor minder goed? Dan is een zomerdekbed van natuurlijke zijde misschien een goede oplossing. Uiteraard is dit dekbed ook zeer geschikt voor de warmere periodes in het jaar. Zijde is een materiaal dat vaak voor een zomerdekbed gebruikt wordt. Dit materiaal zorgt voor verkoeling tijdens warme nachten en voor warmte tijdens koude nachten. Daarnaast valt een zijden dekbed soepel en is licht van gewicht.

De keuze voor het juiste dekbed is erg persoonlijk. Slaapkenner Lute heeft grote interesse in slapen. Kom gerust eens langs in onze winkel. We helpen je met persoonlijk aandacht aan het juiste dekbed. Dankzij onze ervaring heb jij de zekerheid van een welverdiende nachtrust. Zoek je binnen de regio Limmen, Heiloo en Castricum een slaapspecialist? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bekijk de dekbedden

Slaapwijzer

Wij delen kennis over zomer dekbedden

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.