Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Probleemoplossend traagschuim

Ontspannen de nacht door

Matrassen met traagschuim kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Traagschuim of visco elastische schuim is een schuimsoort met een zeer hoge elasticiteit. Deze wordt ook wel gebruikt voor mensen met klachten. Slaapkenner Lute heeft traagschuim matrassen in de collectie.

Drukverlagend

Betrouwbaar traagschuim

Traagschuim of visco elastische schuim is een polyurethaan schuimsoort met een zeer hoge elasticiteit. Wanneer traagschuim ingedrukt wordt, blijft het gemakkelijk in de ingedrukte vorm, waardoor het materiaal nauwelijks tegendruk geeft aan het lichaam.

Een matras met traagschuim wordt vaak voor personen met klachten gebruikt. Denk hierbij aan klachten waarbij teveel drukpunten op het lichaam pijnlijk zijn, zoals reuma, rugklachten of spierspanningsklachten. Traagschuim past zich door de lichaamswarmte namelijk perfect aan de contouren van het lichaam aan en geeft nauwelijks tegendruk.

Het materiaal heeft een minder open celstructuur waardoor de ventilatie en vochtregulatie niet optimaal is. Het matras voelt hierdoor warmer aan. Het is raadzaam hierbij rekening te houden met het materiaal van de tijk dat om het matras heen zit.

Ook in traagschuim matrassen bestaan vele kwaliteiten en hardheden. Het is verstandig je hierover goed te laten informeren bij ervaren slaapkenners. Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Je bent van harte welkom om onze matrassen in de winkel uit te proberen.

Bekijk onze matrassen

Slaapwijzer

Wij delen kennis over traagschuim matrassen

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.