Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Schoon en fris

Synthetisch hoofdkussen

Kussens van synthetisch materiaal kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Een synthetisch hoofdkussen kun je op hoge temperaturen wassen. Om te bepalen welke kussen het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Vormvast

Goed wasbaar op hoge temperaturen

Een synthetisch kussen is behoorlijk vormvast. De vulling is gemaakt van kunststof vezels, geschikt voor mensen met een allergie. Een synthetisch hoofdkussen is goed wasbaar op hoge temperaturen, dus even in de wasmachine en het is weer schoon en fris. Dat is ook geschikt voor mensen die veel transpireren.

De vulling wordt omvat door materiaal dat tijk heet. Tijken zijn er in verschillende materialen.

De keuze voor een bepaald hoofdkussen is heel persoonlijk en afhankelijk van vele factoren: je slaaphouding, je slaapgedrag, eventuele allergieën en klachten zoals pijntjes of zweten. Daarbij heb je gewoon ook je eigen voorkeuren.

Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Slapen heeft onze volle aandacht en we zijn altijd op zoek naar kwaliteit, zodat jij uitgerust wakker wordt. Kom gerust onze kussens uitproberen in de winkel.

Bekijk synthetische kussens

Slaapwijzer

Wij delen kennis over synthetische kussens

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.