Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Ondersteuning van matras en lichaam

Zorgeloze nacht met een spiraalbodem

Spiraalbodems van de beste kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Een bodem met een zeer open structuur, is de spiraalbodem. Om te bepalen welke spiraalbodem het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Betrouwbaar

Ondersteunende spiraalbodem

Een duurzame keuze als matrasbodem is de keuze voor een spiraalbodem. Deze bodem wordt gemaakt van gevlochten dun metaaldraad. We hebben drie soorten in de collectie. Handverstelbaar, elektrisch verstelbaar en vlak.

De bodems zijn te gebruiken als inlegbodem in een bed of alleenstaand. Dankzij de hele open structuur heeft een spiraalbodem een goed ventilerende werking voor het matras.

Het draagvlak van de bodem wordt niet onderbroken doordat het metaal in de breedte gespannen is. Hierdoor ontstaat er progressieve tegendruk. Dit houdt in dat zodra de spiralen worden ingedrukt er tegenkracht ontstaat. Dit draagt bij aan de ondersteuning van matras en lichaam.

Meer informatie over de verschillende bodems kun je inwinnen bij een specialist. Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Je bent van harte welkom om onze spiraalbodems in de winkel uit te proberen.

Bekijk de spiraalbodems

Slaapwijzer

Wij delen kennis over spiraalbodems

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.