Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Zekerheid en comfort

Betrouwbaar seniorenbed

Seniorenbedden met kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Zorgbedden zijn verkrijgbaar in veel vormen en met vele opties. Om te bepalen welk seniorenbed het beste bij jouw wensen aansluit, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Seniorenbed

Voor extra comfort

De nachtrust moet geen kopzorgen opleveren, ook niet wanneer je wat ouder wordt. Iedereen die wat meer comfort nodig heeft of wenst, vindt het beste seniorenbed bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum.

Onze zorg- en comfortbedden zijn er in vele opties. Op ergonomisch vlak bieden we het beste comfort. Veel van de bedden zijn in verschillende posities te brengen, denk aan een hoog-laagfunctie of rug- en knieondersteuning.

Daarbij is het mogelijk deelbare bedden te kiezen, handig voor koppels waarbij een van de twee extra zorg nodig heeft. Een deelbaar bed is gemakkelijk op te maken en kan gemakkelijk aan de kant geschoven worden als er schoongemaakt moet worden.

Extra hulpmiddelen zoals tafels, houders en uitvalpreventie zijn eveneens verkrijgbaar om het gemak zo groot mogelijk te maken.

Meer informatie gewenst? Bij een betrouwbare slaapadviseur kun je de vragen stellen die je bezighouden. Slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum is Slaapkenner Lute. Je bent welkom eens langs te komen.

Bekijk onze bedden

Slaapwijzer

Wij delen kennis over seniorenbedden

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.