Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Degelijk en ventilerend

Ondersteunende veren in 'pockets'

Matrassen met pocketvering kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Ventilerend, koel en veerkrachtig. Dat zijn de grootste voordelen van een pocketvering matras. Slaapspecialist Slaapkenner Lute heeft deze matrassen ook in de collectie.

Ingepakt

Pocketvering matras

De kern van een pocketvering matras zijn stalen veren die afzonderlijk ingepakt zijn in zakjes, oftewel de pockets. Op die manier kan iedere veer zich afzonderlijk aanpassen aan de contouren van je lichaam.Hoe meer veren er per vierkante meter zijn, hoe beter het matras zich aan je lichaam kan aanpassen.

De dikte van het draad, de vorm en het aantal omwentelingen per veer bepalen de stevigheid en veerkracht. Dit kan in binnen 1 matras verschillend zijn, zo ontstaan comfortzones voor bijvoorbeeld schouders en heupen die wat dieper het matras in zakken.

Een pocketvering matras heeft altijd een afdeklaag van koudschuim, latex (synthetisch, natuur of talalay) of traagschuim. Deze keuze is heel persoonlijk. Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Je bent van harte welkom om onze matrassen in de winkel uit te proberen om uit te vinden wat bij jou past.

Bekijk pocketvering matrassen

Slaapwijzer

Wij delen kennis over pocketvering matrassen

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.