Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Ondersteuning en ventilatie

Zorgeloze nacht met een lattenbodem

Lattenbodems van de beste kwaliteit kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Wanneer je op zoek bent naar goede ondersteuning tijdens je slaap, slaag je met een lattenbodem. Om te bepalen welke bedbodem het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Lattenbodem

Ondersteuning en ventilatie

Een matras bepaalt samen met de lattenbodem de kwaliteit van je nachtrust. Deze twee kunnen elkaar versterken. Daarbij zorgt een lattenbodem voor ondersteuning en ventilatie van het matras.

De latten zijn iets gebogen voor optimale ondersteuning van het matras. Het aantal latten bepaalt de mate van comfort, stevigheid en kwaliteit van de bodem.

Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in handmatig, elektrisch verstelbare en vlakke uitvoering. Sommige bodems zijn voorzien van comfortzones en er zijn zelfs lattenbodems waarvan de stevigheid gereguleerd kan worden.

Een goede lattenbodem heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Welk lattenbodem jouw matras het beste draagt kan een specialist je vertellen. Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum. Je bent van harte welkom om onze latten- en spiraalbodems in de winkel uit te proberen.

Bekijk de lattenbodems

Slaapwijzer

Wij delen kennis over lattenbodems

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.