Afspraak maken Afspraak Maken Inspiratie Lookbook Inspiratie Vind een winkel Contact
Betrouwbare topper

Koudschuim gaat lang mee

Koudschuim toppers kun je kopen bij de slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum

Koudschuim is goed ventilerend. Om te bepalen welk topdekmatras het beste bij jou past, staan de slaapspecialisten van Slaapkenner Lute graag voor je klaar met vakkundig advies.


Koudschuim topper

Voor extra comfort en een langere levensduur

Een goed ventilerende topper is een topdekmatras van koudschuim. Deze is gemaakt van schuim met een open structuur en hoge elasticiteit. Koudschuim komt van pas voor mensen die ’s nachts veel zweten.

Koudschuim heeft verder een lange levensduur en biedt veel comfort, omdat dit materiaal zich perfect aan het lichaam aanpast door hoge elasticiteit. Naarmate koudschuim meer wordt belast, ontstaat er een hogere tegendruk. Dat zorg voor betere ondersteuning.

Het topdekmatras komt bovenop je reguliere matras te liggen voor extra comfort en zorgt zo voor een langere levensduur van je matras.

Slaapkenner Lute is slaapspecialist in de regio Limmen, Heiloo en Castricum en zoekt graag voor je uit of de koudschuim topper het meest geschikte topdekmatras is voor jou. Want wat je nodig hebt hangt van verschillende factoren af: wat is je lichaamsbouw, je lichaamshouding, hoe snel heb je het warm, enzovoort. De keuze voor een topper is heel persoonlijk. Kom gerust eens langs in de winkel, dan kun je onze toppers gelijk uitproberen.

Bekijk koudschuim toppers

Slaapwijzer

Wij delen kennis over koudschuim toppers

Je slaapwensen zijn heel persoonlijk. Dankzij onze liefde voor het vak kunnen we je de juiste vragen stellen om de beste slaapoplossing voor jou te vinden. Onze specialisten staan voor kwaliteit en vaardigheid. Een deel van onze omvangrijke kennis delen we met jou in onze Slaapwijzer. Op die manier kun je je al een beetje oriënteren op het gebied van de mogelijkheden voor bedden, matrassen, kussens, dekbedden en bedbodems, voordat je bij ons langs komt voor een persoonlijk advies.

Lees verder

Kwaliteit met onze merken

Wij helpen je graag aan een zorgeloze nacht. Naast de ervaring, vaardigheid en interesse die we hebben, maken we ook gebruik van topmerken voor onze producten. Merken waarvan we zeker weten dat ze de techniek in huis hebben om kwalitatief goede te spullen te maken.